2021-09-01 07:38:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Magánéletedben kedvező fordulatot hozhatnak ma a csillagaid

Napi horoszkóp szeptember 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ügyesnek bizonyulhatsz ma a munkahelyi játszmák terén. A szövetségek kötése éppúgy nem esik nehezedre, mint az ellenségek megvezetése. A taktikázást mesterfokon űzöd, de legyél ugyanakkor nagyvonalú, ha módod van rá!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Magánéletedben kedvező fordulatot hozhatnak ma a csillagaid. De ez a pozitívum csak akkor fog megtörténni veled, ha nem mondtál le magadban végleg róla. A reményt nem szabad sohase feladni, merj nagyot álmodni!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Volt már jobb napod is a mainál. De ne vess rá még keresztet, mert akár a késői órák is hozhatnak fordulatot, és a végén úgy érezheted, hogy mégiscsak a szerencse fia vagy. Járj utána a lehetőségeidnek!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene minden apróság miatt felkapnod a vizet, mert ezzel eltávolíthatod magadtól azokat a kollégáidat is, akik eddig mindenben melletted álltak. Ha szakmailag te is vagy a csúcson, azért még jól jöhet a többiek tanácsa.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Remek napra számíthatsz, most onnan jön a szerencse, ahonnan nem is vártad volna. Váratlan áttörést érhetsz el valamiben, vagy valakivel szemben... Meghódíthatsz egy olyan szívet is, ami pedig eddig elzárkózónak mutatta magát.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne hagyd, hogy a megoldatlan feladataid túlságosan felhalmozódjanak. A végén még olyan nyomasztóvá válik a súlyuk, hogy azt már te sem bírod elviselni lelkileg, és éppen ezzel kötöd gúzsba magad. Láss neki jó korán a dolgaidnak, mert ma nagy haladást érhetsz el.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A nagyvonalúságodról másokat is meg kell győznöd. Legyél ma valamiben adakozó! Ha csak egy üveg saját befőzésű lekvárt adsz is, már azzal is tettél valamit ez ügyben. És habár jótett helyébe nem illik jót várni, az áldás nem fog elmaradni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végezd el ma azokat a munkákat is, amiket mindeddig halogattál, mert nem szereteted őket. Ma minden könnyebben fog menni, és ugyanakkor nagyobb haszonnal is járhat. A kertészkedés is üdítő, a termést betakaríthatod.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Legszívesebben ki sem tennéd a lábad otthonról, de nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt megtehesd. A világnak ma szüksége van rád. Meglehet, tovább is, mint azt megszoktad, mint a munkaidőd tart. A barátaidnak különösen kellesz ma!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem csak a munka van: keresd meg végre a barátaidat is! Lehet, hogy csak a telefonon, vagy e-mailben tudsz csevegni velük, de nem fogod megbánni, ha így teszel. Fontos információ birtokába juthatsz, és valamiben továbbléphetsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önbizalmad egyszer határtalan, máskor, meg mint egy kis nyúl: legszívesebben elbújnál a világ elől. A mai nap úgy tűnik, inkább az utóbbi éned kerekedik felül. Ne hagyd! Ma esélyed van megmutatni, mit tudsz!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Hangulatod ma igen változékony. Mindenhez érzelmi alapon állsz hozzá, és ezzel sajnos híján van az elfogulatlanságnak. Azért, mert valaki nem szimpatikus neked még nem jelenti azt, hogy nem lehet éppen a hasznodra neked vagy másnak. Az események viszont váratlanul szerencsés fordulatot vesznek délután...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: